Sommar & Sol


Snyggt från H&M att bära när vindarna blir varmare och gräset grönare.
Eller väskan och armbanden kan ju bäras redan nu i blåsten, men tänk va mycket roligare allt är när det är varmt.

En färgstark höst



Ja, och lite svart förstås. Bilderna är från Luis Vuitton's RTW fall 09 och favoriterna är just dessa bilder. Gillar speciellt de lårhöga stövlarna och detaljrikligheten. Mycket volanger, draperingar och stora halsband ska vi alltså prydas med enligt Marc Jacobs.

Baglady


Alla väskorna är från Luis Vuitton fall RTW 09 och min absoluta favorit är den svarta längs ner till höger. VILL HA DEN NU!

Barbie at Colette

Idag och fram till den 28 mars visas Barbie ihop med modellen Baptiste Giabiconi iklädda Karl Lagerfeld's design på Colette i Paris. Barbie fyller som jag antar att de flesta vet 50 år i år och Colette's utställning är bara en del av firandet av denna blonda ikon som ändrat stil oftare en någon annan.


Älskar det två svarta klänningarna. Riktigt snygga och Baptiste ser ut som en liten minikopia av Karl Lagerfeld själv i den svarta kostymen, slipsen och brillorna.

Vouge


Hittade denna bilden från Vouge Paris Chanel dedikerade nummer och jag älskar den. Ta bort hatten och halsbandet, som sitter lite för tätt in på halsen, och jag kan mycket väl tänka mig att se ut så här i vår.


RSS 2.0