Hål i väggen

Nu har jag fått sett hål i väggen med Linn, Elin och Frida. Tittade på det på 6-ans hemsida och jag tyckte ni gjorde ett utomordentligt jobb tjejer. Grattis på er!


Duktig som få

Denna dag började inte direkt roligt då jag vaknade med jordens mensvärk. Klarade inte av att ta mig till skolan vilket var riktigt trist då det nya projektet startade idag. Värken mattades dock av fram mot eftermiddagen så jag drog ner till stan för ett möte på CMS träning och hälsa. Detta resulterade i att jag blev 6 000 kr fattigare men ett gymkort rikare. Nu ska Amelie "bli mer vältränad än vad hon redan är" (citat från samtal med en viss Kalle som var ovanligt trevlig). Sen bar det av till banken och ett nytt visa kort beställdes och internetbank aktiverades. Äntligen! Kvällen har jag spenderat med familjen och Julia. Vi har kollat på en super läskig film vid namn "Mirrors" och käkat lite chips. Mysigt värre.

Nu ska jag googla fram CMS hemsida så att jag vet vilket pass jag ska gå på imorgon. Sen ska jag kolla om jag kan hitta klippet från gårdagens hål i väggen. Det låg inte ute igår så jag håller tummarna för att det finns idag.

Hörs imorgon!

Helgen i korthet

Japp, nu ska vi snabbt dra förbi helgen eftersom att uppdateringen har varit urusel.

Fredagen spenderades med pojkvän och tv. Vi somnade redan klockan halv elva i soffan då båda var svintrötta efter veckans studier.
Lördagen var en super mysig dag. Jag och ovan nämda drog på en biltur till Vingåkers Factory Outlet och Julia. Hittade en klänning och ett par jeans. Älskling hittade också jeans och en tröja. Nöjda var vi och svängde förbi Katrineholm för en pizza. Kvällen spenderades på Mc Ewans utdelandes kort.
Söndag(idag) har jag och samma man käkat lunch på Hellmans och vandrat runt i nyköpings hamn som hela den sidan av Nyköping. Min bil har gått sönder (ingen aning om vad som är fel på den) och jag har även haft en pyssel kväll med min mor. Två armband, ett halsband och ett par örhängen har skapats. Kanske kan fota något av det imorgon.

Nej, nu ska jag npg ta och titta på kvällens avsnitt av hål i väggen innan jag somnar. Jag kan ju inte missa mina favorit bloggare roa sig i tajta silver dräkter och röda hjälmar.

God natt på alla som ska sova!

Usch!

Jag säger bara:
 HUR MYCKET SKA EN MÄNNISKA BEHÖVA STÅ UT MED?
Jag blir knäpp i skallen,..........

Vila för både kropp och själ

Igår var det vila för kroppen (fysiska jag) som gällde då den helt slog bakut på mig och idag var det själen (psykiska jag) som fick sig en ordentlig dos energi. Det blev som sagt en resa till Sthlm med Julia från klassen. Jätte mysigt var det, även fast tåget stod still i "ca 34 min". Jag shoppade en jacka på zara, ett par leggins med blixtlås på gina och även en sjal med spännen för mysiga hemma kvällar. Shoppade även ett par stickade tofflor till skolan och lite nytt löshår fast på clips. Skit smidigt va det att sätta dit. Fixade det på tåget utan spegel.

Imorgon är det feedback på våra resultatrapporter. Hoppas verkligen det gick bra.
Nu ska jag gå och lägga mig tror jag så att all ny energi inte försvinner bort från mig igen.

God natt!


(ps. topshop sög idag. Riktigt skumt, hittade verkligen ingeting där. ds.)


Sthlm nästa

Det blir en tidig morgon imorgon. Tåget går klockan 08.08 till sthlm med julia och det står shopping och ta hand om sig själv på schemat. Det har varit en så stor press på oss veckan som varit och inte bara i tid utan också i kvalité på vårat arbete så jag ser verkligen fram emot att få bara vara.

Var inne på topshops hemsida idag och kollade runt och på bara klänningar och toppar hittade jag över 20 plagg som jag absolut vill ha. Inte bara sådant jag tycker är snyggt. Utan verkligen, verkligen vill ha! Hade det funnits ett topshop nära mig hade min plånbok inte varit tjock kan jag lova.

Nu måste jag gå och lägga mig tror jag. Kanske tar mig en titt i senaste Vouge (gb) för lite inspiration till shoppingen imorgon.

God natt och glöm inte att ta hand om er!

Nystart

Har nu raderat allt gammalt i bloggen och tänker börja om på nytt. Känner att det är lite det som händer i mitt liv just nu och då ska ju även bloggen vara med.

Ny design är också på gång. Dock ganska lik den innan, men lite förändringar kommer ske.

Nej, vi får ta mer om förändringar en annan gång. Nu ska jag titta på Idol tror jag och vänta på att Julia ska ringa så vi kan planera en tripp till storstaden imorgon.

Puss o Hej!

RSS 2.0