Paljetter

Ikväll vill jag gå ut och dansa i en av Rachel inspirerad skrud med bara lite kortare kavaj och en silverfärgad väska.


Bild lånad från Pause

Smyckes verkstad

Detta är vad jag pysslat lite med:


Bilder tagna av mig själv

Vad tycks? Jag känner mig väldigt stolt i alla fall och tycker att dem är super vackra!

Ginnifer Goodwin

Exakt så här vill jag se ut på någon av alla middagar som vankas när det blir juletider.
Klassiskt och utsökt!


Teknikens under + STYLISTA

Har tappat bort min skiva som är till för att installera program så att mobilen och datorn ska kunna snacka med varandra och det är inte kul. Ville lägga upp vad jag gjort idag, men det får vänta till imorgon helt enkelt. Det jag gjort är i alla fall att jag har pysslat lite med min stora order. Jag har tillverkat två armband till dem svart/vita halsbanden jag redan gjort och sen så gjorde jag ett lila/vitt halsband med tillhörande armband. Det blir mycket pyssel just nu helt enkelt.

Idag har jag även pratat med en gammal klasskompis från gymnasiet. Vi bestämde att vi ska träffas nu den 29 och det känns spännande. Hon har nämligen skaffat sig en bebis som snart är ett år och en lägenhet som jag inte sett.

Imorgon så tror jag att jag ska ta en sväng ner till frisören och fixa min utväxt som börjar bli lite jobbig. Sen ska jag hämta upp Julia klockan 19.00 och dra till Stockholm för fest på Kth´s arkitektskola med Chrille och hans vänner. Ska bli super kul att träffa alla som han umgås med på dagarna.

Nej, nu ska jag kolla om det kommit ett nytt avsnitt av stylista som man kan slö titta på innan man somnar. Är det någon annan som tittar på det?

God natt!

Carine Roitfeld

Kvinnan är ju alltid sjukt snygg, men just den här stilen är något jag skulle vilja använda rakt av. Ge mig precis allt och jag lovar att bära det så fort jag får det!


Bild lånad av Jak & Jil

Maison Martin Margiela

jag säger bara mmm


Inredningsdrömmar

Ny lägenhet = Inhandlande av massor med nya möbler.
På min önskelista står detta:



Gardiner, soffa och kuddar från Mio.
Loftsäng från Compactliving. (kanske kan pappa eller snickarmorbror fixa en billig liknande)
Lampa, krukor, vattenväxter, hylla och laptopbord från Ikea.

Nicholas Kirkwood

Skor eller skulpturer? Ja, det råder klart delade meningar om dessa fantastiska saker att sätta på fötterna.
En sak är i alla fall säker. Jag skulle varmt välkomna vilket som helst av dessa par. Kanske ihop med en av innan nämnda blåsor till årsskiftet.



Ja, tack!


Nyårs blåsa

Efter att ha spenderat lite tid inne på asos och forever21 hemsidor har jag insett att valet av klänning att ringa in det nya året i har reducerats till två färger i alla fall. Av alla klänningar jag bläddrat igenom så var det nämligen bara lila och svarta som drog till sig mina extra blickar.

Här är dem jag gillade mest:



Dem fyra översta kommer från asos och dem undre kommer från forever21

Gratis är gott!


Måste ju berätta att jag blivit medlem på en sida där man kan få gratis presentkort. Har inte varit speciellt förtjust i sådana här sidor innan, men jag har hört så himla mycket positivt om den att jag inte kunnat låta bli att registrera mig. Det är super lätt att samla poäng jämfort med andra sidor och blir du medlem genom att klicka här så får du 50 poäng på direkten.

Dessutom så har de just nu en tävling, där de fem första som värvar 100 aktiva medlemmar får ett presentkort värt 1000:- och i skrivande stund är inget av korten utdelade ännu så det är bara att börja värva folk själv.
 

Julmys

Hade en super trevlig kväll igår med tjejerna. Det bjöds på julmat, julquiz, utbyte av klappar, lite titanic och hembakad äppelpaj. Hur mysigt som helst.
Tack tjejer!

Efter juligheterna åkte jag och plockade upp Chrille på stationen kl 22.45.  Trots att klockan var massor kunde jag inte låta bli att ställa tusen frågor om inredning m.m. Det är inte så långt kvar tills vi flyttar och man måste ha möbler.
På tal om möbler så ska jag sätta mig och kika runt lite på ikea, blocket m.m. för att se om jag kan hitta något spännande. Självklart visar jag upp det här också.

God Jul!

Nu går det framåt igen

ja, det gör det väl alltid mer eller mindre, men det jag syftar på är den stora beställning som jag berättade om tidigare. Nu har jag nämligen varit och shoppat ihop en hel del pärlor. Ska sätta mig och pyssla ihop lite halsband så att jag hinner leverera alla 21 st halsband med tillhörande armband direkt efter nyår.
Bilder på halvfärdiga och färdiga resultat borde kunna fixas idag så ni ser hur det ser ut när jag pysslar.

Efter att ha pysslat färdigt idag så ska jag till Maria i klassen för lite julmys. Blir middag och julklappsutdelning med tjejerna. Ska bli roligt. Har inte haft jätte mycket julkänsla direkt ännu så jag kanske får det idag. Hoppas!


Nej, nu ska jag se till att få lite halsband gjorda.


Storstadsbo

Det har hänt mycket sen sist. Nästan lite för mycket. Orkar inte ta upp allting här. Var ju nästan tre veckor sedan jag skrev.
Har liksom inte haft lust. Eller lust har jag nog faktiskt haft, men lite skrivkramp tror jag. Har inte kunnit få ner mina tankar och funderingar genom fingrarna till tangenterna på min nya dator och upp på skärmen. Knepigt det där med skapande av text. Får det inte riktigt att fungera.

Men om jag nu ska berätta om det viktigaste i mina ögon och öron m.m. just nu som har hänt sen sist  så måste det nog vara att jag snart kommer flytta hemifrån. Jag har länge drömt om en storstad med mängder av människor, stress så det står härliga till och en känsla av att aldrig riktigt vara ensam. Det låter kanske inte så bra, men jag tror att det är bra för mig, jag hoppas. Nu är det väl så att Stockholm inte riktigt har varit den där staden som legat som en bakgrund i alla mina drömmar. Det har nog varit något ännu större och ännu vackrare som lockat mig, men det är en bit på vägen. Ett ganska stort steg för en liten flicka som mig och ärligt talat är det inte dags att efter 5 år ihop med samma människa på något sätt att utveckla relationen.

God natt!

RSS 2.0