Skor eller Utbildning?

I brevlådan ramlade det ner ett intressant litet häfte som skapade ett dillemma.



Antingen kan jag köpa dessa snygga skor som jag spanat in en hel del.



Eller så kan jag gå någon av dessa utbildningar på Studiefrämjandet.
Tror faktiskt att utbildningarna väger lite tyngre. Funderar riktigt starkt på att gå någon av dem, men jag vet inte riktigt vilken. Har inte råd eller tid att gå alla tre just nu.

Lillebror och Shopping

Var på stan med lillebror och älskling idag. Vi shoppade en del alla tre, men lillebror fyndade mest. Rea byxor på Weekday, billig t-shirt på Topman, björn borg kallingar för halva priset och en svart hoddie med dragkedja runt hela luvan på Carlings med 30% rea. För min del fick det bli ett par nya skor 70% rea, ett par jeans på BikBok från deras nya Never Denim kollektion. Super snygga grejer verkligen. Sen köpte jag även detta linnet:



Fast linnet sitter inte riktigt som på dockan. Det är lite tajtare upptill men fortfarande ganska löst nertill. Super snyggt med nitarna över hela.


Jack and Jones

Såg nyss att Jack and Jones har öppnat en webbutik. Tycker deras killkläder är riktigt snygga och framför allt prisvärda så jag tänkte bara tipsa om det.


Riktigt snygg reklamvideo fick

75 SEK



Efter att jag träffat Karin och Julia på stan igår för en snabb fika innan deras tåg så tog jag en runda på Drottninggatan i min ensamhet. Känns skönt att kunna gå omkring bland massor av människor och inte känna en enda. Lite skillnad mot lilla Nypan. Slank in på Weekdays butik mest av en slump för jag skulle till BikBok och vilken lycka. 75% rabatt på hur mycket Cheap Monday jeans som helst! Tack och bock, ett par jeans till mig! Köpte ett par riktigt mörka blåa jeans som satt hur bra som helst för 75 kr. Tänk om det alltid var så billigt, vad roligt det hade varit.


Inte funkat

Men nu funkar det igen. Var bara att skruva på en sladd och sen vänta 20 sek och skruva in den igen. Nu är vi glada igen!

nya lägenheten

Nu har vi sovit två nätter i våran alldeles egna lägenhet och är snart på väg mot den tredje. Skolan imorgon och tidig sängdags för mig. Ska upp redan klockan sex imorgon. Lite skillnad mot när jag bodde i Nyköping och inte behövde gå upp förens klockan åtta, men det ska nog gå bra.

Helgen har såklart spenderats väldigt mycket i bilen, transporterandes grejer, men jag tycker att vi börjar komma i ordning nu faktiskt. Ska försöka ta några bilder så ni får se hur jag bor.

Nej, nu ska jag nog göra något vettigt, som att måla klart min andra tavla jag börjat på.

Elle Galan 2009

Ja, man missade den ju i år igen. Det får bli nästa år. Då ska jag vara bjuden!
Har tröstat mig själv genom att glo på vimmelbilderna på Elle's hemsida och valt ut vilka jag tycker klädde sig snyggast under kvällen.

Håller någon med?

 
Super snygg klänning i precis rätt färg för henne och med precis rätt accesoarer.


Egen stil och egen design. Söt som socker och jag älskar det!


Strumpbyxorna är så himla snygga! Passar perfekt till den annars ganska tråkiga klänningen.


Kedjor i mängder har i alla fall inte jag fått nog av ännu. Underbart snyggt med diskreta kläder och skor.


Glansigt och elegant. Riktigt snyggt med dem spetsig tå på skorna.

Tråkigt nog har Elle's sida krånglat en hel del för mig så jag har inte lyckats kolla på alla bilder, men bland dem jag såg har jag plockat ut godbitarna.

Tråkigt två var att hela datorn krångla och att detta inlägg skulle ha publicerats igår, men nu funkar det i alla fall.


Nytt hår?

Funderar på en ny frisyr, men jag vet inte alls hur jag vill att det ska se ut. Hittade denna bilden som annons på ELLE's hemsida och blev ganska frälst. Man kanske borde gå och klippa en lugg?


E L L E UK

Jag älskar snygga tidningar! Hemma hos mig fungerar dem som konst och jag tror att jag kan ha övertalat älskling till att ta med några till den nya lägenheten som vi får nycklarna till idag och flyttar in i imorgon, Jippie!



Denna måste bara få följa med i alla fall. Courtney är så snygg!


Mina smycken (gjorda av mig)

Nu har jag lämnat mina älsklingar till försäljning på Vita rum. Känns riktigt konstigt att ha en återförsäljare, men super kul verkligen. Som tur var så hann jag fota snyggingarna innan jag sålde dem så klicka på bilderna så blir dem större och säg gärna vad ni tycker om dem.
          
        
           
          
          


Bara en dag kvar..

Japp, imorgon ska jag leverera till min första återförsäljare. Känns stressigt, roligt och super spännande. Kanske borde ägna lite tid till det nu så att jag hinner klart.
Dem utlovade bilderna på smyckena kommer lite senare idag när jag hunnit lite längre.



Ni får helt enkelt hållas med etiketterna som jag håller på att jobba fram. Har inte riktigt bestämt hur dem ska se ut. Vad tycks?

Pyssel i mängder

På onsdag har jag min deadline för leverans av smyckena till Vita rum. Så just nu kämpar jag som bara den för att hinna klart med dem och allt runt omkring. Var och köpte etikett papper idag också så att jag kan göra snygga etiktter till mina strutar jag vikt själv och som smyckena ska ligga i. Ska ta lite kort senare när jag börjar få mer färdigt så får ni se hur det ser ut. Har även fotat en tavla som jag började måla igår. Om det finns tid ska jag nog måla klart den och då får ni se bilder på den med.

Skapar glädje finns det massor av i detta hus.

Elin Kling

Hittade dessa snyggingar hos bloggdrottningen. Super lätta att göra själv, så nu är jag på jakt efter ett par billiga högklackade, svarta eller grå skor som ska pimpas med kedjor och kanske en och en annan nit. Några förslag på vart man kan hitta sånt?


Bild lånad från Kling

Jag gillar......

Håret
Sminket
Färgerna
Kläderna
....Ja, typ allt!


Bild från BikBok

Gråväder

För att fira att jag är tillbaka och engagerad i denna blogg så kommer här en liten inspirerande outfit som gärna skulle bäras imorgon.



Jacka och Linne är från Topshop
Byxor (som visats innan) är från BikBok
Skor och Armband är från New Look, en butik jag fullkomligt förälskade mig i när jag och älskling var i London.

RSS 2.0