God morgon!

Här sitter man alldeles ensam i skolan och väntar på alla andra. Det är nämligen så att min bil inte funkar för tillfället och jag som nu ska försöka vara lite ekonomisk har inte lust att åka buss och betala 42 kr om dagen för att ta mig från och till mitt hem. Nej, så det blev till att åka med Sten både idag och igår. Det är ju i alla fall gratis.

Nej, nu kom det faktiskt lite folk.

Gina Tricot <3

Gina är nog en av mina absoluta favorit affärer med sina billiga och annorlunda kläder. Här har ni ett smak prov på vad jag gillar just nu


Projekt 2

I måndags började projekt numer två i skolan och jag började i en grupp för att igår byta till en annan. Känns super bra med den gruppen jag är i nu och eftersom som att vi var så snabba igår med att få klart allt till förstudierapporten så fick vi lite ledigt idag. Känns super skönt faktiskt. Det enda jag har haft att göra idag var ett PERT-diagram och snygga till vårat GANTT-schema. Så nu är jag helt ledig.

Så här kan ett GANTT-schema se ut:


Träningsvärk :)

Köpte ett träningskort i måndags när jag var sjuk. Kändes som rätt tillfälle faktiskt. Nej, men skämt åsido. Det känns verkligen super bra att ha kommit igång igen med träningen, det känns roligt och som om det kommer bli av ofta. Det är nämligen så att vi nu är fem tjejer i klassen som tränar på samma gym, samt att Chrille min älskling också köpt ett kort. Så det lär inte bli svårt att hitta träningskompisar.

Så till det jag egentligen både vill beklaga mig och samtidigt brösta upp mig över är min träningsvärk. Ca: 75% av mig tycker att träningsvärk är fantastiskt just nu, då jag verkligen känner att jag gav allt i förrgår (överkroppen) och allt idag (underkroppen). Sen har vi ju de resterande 25% som inte alls gillar träningsvärk. Det gör ju faktiskt sjukt ont på vissa ställen och man blir så handikappad! Fast det är lugnt för jag är ledig imorgon så jag kan ligga hemma och vara schizofren över träningsvärken för att sedan på söndag gå på kroppen igen med ett yoga pass.

Om det är någon som vill dela med sig av sina träningstips är det fritt fram.

Dröm outfit 2/10

Sitter hemma och väntar på att Chrille ska komma och hämta mig. Ska sova hemma hos honom ikväll. Så för att roa mig själv när alla andra gått och lagt sig sitter jag och lägger ihop dröm outfits. Denna är Helt från H&M och kostar endast 1121,50 för allt.


Vill ha imorgon!

RSS 2.0